Arc De Triomphe | LEGO Architecture 21036

De Arc De Triomphe, het nieuwe model binnen de LEGO Archicture set! De eerste officiële foto van de nieuwe LEGO Architecture set is verschenen.

Advertentie

 

 

LEGO door architecten

In de jaren ’60 is de eerste LEGO ‘schaalmodel’ lijn gelanceerd, welke de basis vormde voor de hedendaagse LEGO Architecture lijn. De eerste modellen en orginele sets uit deze lijn zijn mede bedacht door architect en LEGO fan Adam Reed Tucker. De beroemde wolkenkrabbers uit zijn geboortestad Chicago waren het begin van een lijn met bekende gebouwen uit andere Amerikaanse steden en later ook iconische constructies uit Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Alle gebouwen die model staan voor de LEGO Architecture worden zo getrouw mogelijk nagemaakt met LEGO.

Arc de Triomphe

Deze nieuwe set binnen de serie LEGO Architecture bestaat uit 386 steentjes. De Arc De Triomphe is de tweede set van een iconisch beeld uit de stad Parijs. Eerder werd al een set gemaakt van de Eiffeltoren. De set zal aangeboden worden met setnummer 21036. Deze set is onder andere te koop bij Toy’s R Us.

 

 

Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie