LEGO Architecture Las Vegas | 21047

Er komt weer een nieuwe set aan in de LEGO Architecture serie, namelijk Las Vegas.

Advertentie

LEGO Architecture Las Vegas | 21047

LEGO Architecture Las Vegas

Al eerder waren afbeeldingen verschenen van de LEGO Architecture Las Vegas set, maar door de gebeurtenissen vorig jaar is besloten om de set te vernieuwen voor uitgave. De set bevat nu het bekende Welcome to Fabulous Las Vegas bord, het Bellagio hotel, het Luxor Las Vegas, Encore at the Wynn, de Stratosphere Las Vegas en de Fremont Street Experience.

LEGO Architecture Las Vegas

 

Meer LEGO Architecture

Onlangs verschenen de Chinese Muur, de Arc de Triomph en het Vrijheidsbeeld.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over LEGO Architecture Las Vegas bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

Afbeeldingen via Amazon

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.