LEGO Architecture Trafalgar Square

Er komt weer een nieuwe set aan, namelijk de LEGO Architecture Trafalgar Square.

Advertentie

LEGO Architecture Trafalgar Square | 21045

Trafalgar Square

Trafalgar square is een beroemd plein in Londen. In het midden van het plein staat Nelson’s Column. Ten noorden hiervan zijn twee fonteinen, monumenten ter ere van de admiralen John Jellicoe en David Beatty. Op de achtergrond staat het wereldberoemde National Gallery museum. In dit museum vindt je West-Europese schilderkunst.

Rondom het plein rijden de karakteristieke taxi’s en dubbeldekkers. Kortom, weer een mooie aanvulling op de LEGO Architecture serie!

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.