LEGO Art | Voor volwassen bouwers

LEGO heeft een nieuw thema gepresenteerd: LEGO Art. Een viertal mozaïek canvassen, met verrassende nieuwe kleuren, waarbij ze zich hebben gericht op volwassenen.

Advertentie

LEGO Art

LEGO Art

De onderwerpen zijn gevarieerd, maar zeer zorgvuldig samengesteld door LEGO. Zo zijn er The Beatles, Iron Man, Star Wars en Marily Monroe van Andy Warhol. Elk canvas bestaat uit een basisplaat waarop ronde 1×1 steentjes worden geplaatst. Er is een technic element bij om de canvas op te kunnen hangen en een brick separator om verkeerd geplaatste onderdelen te verwijderen. Of om je kunstwerk te veranderen, de verschillende sets zijn namelijk allemaal 3-in-1 of zelfs 4-in-1.

LEGO Art Star Wars

Zo kun je allevier de Beatles maken, verschillende kleuren Marilyn, Darth Vader ™, Darth Maul ™ of Kylo Ren ™.

Daarnaast is het mogelijk om van één set met meerdere exemplaren een grotere variant te maken, waarbij je de instructies online kunt downloaden.

LEGO Art 3-1

De sets zijn verkrijgbaar vanaf 1 augustus 2020.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.