LEGO Boekwinkel | Creator Expert

Wat een leuke nieuwe set, de LEGO Boekwinkel Een nieuwe Creator Expert set! Op 1 januari wordt de set uitgebracht.

Advertentie

LEGO Boekwinkel | 10270

 

LEGO Boekwinkel

 

De set is opgebouwd met 2504 stenen. Het zijn eigenlijk twee gebouwen. Links is de boekwinkel en rechts een mooi herenhuis. Allebei de gebouwen bestaan uit drie verdiepingen. Natuurlijk zitten ze weer vol details. Denk aan de erker, een mooi etalage, een boekenkast buiten en een herfstboom. En heb je de mooie vormen van de boekwinkel al gezien?

 

LEGO Boekwinkel

 

Ook in het gebouw is van alles te zien. Natuurlijk kasten met boeken, maar ook een leeshoek. Het herenhuis is gebaseerd op oude huizen in Amsterdam. Ook de poppenhuizen van de moeder van ontwerper Wes Talbott spraken tot zijn verbeelding. Bij de set zitten vijf minifiguren.

Zoals eerder geschreven zal de set vanaf 1 januari te koop zijn.De boekwinkel zal €159,99 kosten. De set is goed te combineren met eerdere modulaire gebouwen, waardoor je een grote stad kunt maken van al je gebouwen!

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.