LEGO Bonsai boom | Botanical collection

Op zoek naar groen in huis waar je verder niet naar hoeft om te kijken? Zoek niet verder, de LEGO Bonsai boom is perfect!

Advertentie

LEGO Bonsai boom | 10281

 

LEGO Bonsai boom

 

Het leuke van de bonsaiboom is dat de set wordt geleverd met verwisselbare onderdelen, zodat je kunt kiezen tussen roze kersenbloesem of klassiek groen. De bladelementen zijn gemaakt van plantaardig kunststof, geteeld uit suikerriet. De boom staat in een rechthoekige pot op een standaard met houten lateffect en is ongeveer 18 centimeter hoog.

LEGO Botanical collection

De set is onderdeel van het thema Botanical. Deze collectie bevat verschillende elementen gemaakt van plantaardig kunststof. Dit kunststof is gemaakt uit duurzaam geteeld suikerriet.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.