LEGO Bouwplaat | Het fundament van ieder bouwwerk!

Voor het maken van een LEGO stad of een DUPLO bouwwerk heb je natuurlijk een stevige bouwplaat of mooie wegenplaten nodig. Er zijn er diverse, Veel Bouwplezier zet ze op een rijtje!

Advertentie

DUPLO Grote bouwplaat | 2304

LEGO bouwplaat DUPLO

De DUPLO Grote bouwplaat is speciaal voor alle DUPLO bouwwerken. Deze bouwplaat is 24 x 24 noppen.

Rechte wegenplaten en kruising | 7280

LEGO bouwplaat recht

Rechte wegenplaten en kruising is een mooi begin van een heuse LEGO stad. Elk pak bevat 1 rechte weg en 1 kruising. Je hebt er dus een groot aantal nodig om een leuke stad te bouwen. Handig voor op je verlanglijstje 😉

T-kruising en bocht | 7281

LEGO bouwplaat bocht

De T-kruising en bocht zijn een fijne toevoeging op de wegenplaten hierboven.

Classic LEGO bouwplaat

LEGO bouwplaat

De classic LEGO bouwplaat is bij elke LEGO bouwer wel bekend. Deze bouwplaten zijn 32 x 32 noppen en verkrijgbaar in groen, blauw, grijs en zandkleurig.

 

 

 

Deze post over de LEGO bouwplaat bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.