LEGO Brick Sketches

LEGO Brick Sketches is een nieuw thema binnen LEGO. In feite zijn het 3D-illustraties.

Advertentie

LEGO Brick Sketches

LEGO Brick Sketches

De Brick Sketches zijn dus 3D-illustraties van iconische personages, afkomstig uit films en strip. Ze zijn volledig gemaakt van LEGO stenen. Elke Brick Sketchs bevat ongeveer 150 onderdelen en zijn ongeveer 13cm hoog, 9cm breed en 3m diep. Ze kunnen worden opgehangen of neergezet.

Op dit moment zijn er vier verschillende Brick Sketches te koop.

Batman | 40386

Een stoer portret van de bekende held uit Gotham

First Order Stormtrooper | 40391

First Order Stormtroopers waren stormtroopers in dienst van de First Order.

The Joker | 40428

De beruchte schurk uit Gotham

BB8 | 40431

De sympathieke Stars Wars droid BB-8

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Deze post over LEGO schoen cadeautjes bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.