LEGO Catalogus 2020 | Januari tot juni

De LEGO catalogus 2020 is er! Hij staat weer boordevol leuke nieuwe sets.

Advertentie

LEGO Catalogus 2020

LEGO Catalogus 2020

 

Elk half jaar weer iets om naar uit te kijken, de LEGO Catalogus van het nieuwe jaar. Er verschijnen per jaar altijd 2 catalogussen. Eentje van januari tot en met juni en eentje van juli tot en met december. Altijd fijn om een fysiek boekje in handen te hebben, te bladeren, te kijken, kruisjes zetten bij de sets die je wilt en nog een keer bladeren. Voor iedereen die nieuwsgierig is maar nog niet de tijd heeft of in de gelegenheid is om naar de speelgoedwinkel te gaan, zetten we natuurlijk ook even de link naar de digitale versie op Veel Bouwplezier!

In de catalogus zitten weer diverse leuke extra’s, zoals een bon voor 1x gratis toegang tot LEGOLand Billund of Duitsland voor een kind tussen de 3 en 11 jaar. Ook kun je een de app weer opzoeken of downloaden, er zijn weer diverse pagina’s met mogelijkheid tot 3d in de app.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.