LEGO Catalogus 2018 | januari t/m juni

De LEGO catalogus 2018 is er weer! Er staan weer volop leuke nieuwe sets in om te kunnen bouwen.

Advertentie

LEGO Catalogus 2018

Ieder halfjaar komt er een nieuwe LEGO catalogus uit. In deze catalogus vind je de leukste sets gegroepeerd per thema. Op de voorkant van de catalogus van komend halfjaar zie je de nieuwe lay-out van LEGO Friends. Daarnaast staan LEGO Ninjago, LEGO City en DUPLO op.

Sets tot leven brengen

Met de speciale catalogus app kun je sets tot leven brengen. Zo kun je 3D animaties zien van LEGO modellen en ze van alle kanten bekijken. Door de app te openen en je smartphone of tablet boven het product te houden waar het gele app icoontje bij staat, komt het product tot leven. Ook zie je beschrijvingen en leuke verhalen. De app is beschikbaar voor iPhone en android.

Online en offline

Klik op de onderstaande afbeelding en bekijk de online catalogus. Liever de papieren versie? Die is binnenkort te krijgen in diverse speelgoedwinkels door het hele land.

LEGO catalogus 2018

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.