LEGO City Artic | Nieuwe sets 2018

LEGO City is wel een van de meest bekende thema’s binnen LEGO. En daarbinnen is nog weer het subthema LEGO City Artic. Deze serie draait om poolexpedities! Er zijn weer een aantal nieuwe sets uitgekomen en wij zetten ze op een rijtje.

Advertentie

Poolijsglider | 60190

LEGO City Artic 60190

Deze poolijsglider is het ideale voertuig om om mee op onderzoek te gaan op het ijs. De poolijsglider kan volgeladen met diverse apparatuur om op verkenning te gaan.

Poolonderzoekersteam | 60191

LEGO CIty Artic 60191

Het poolonderzoekersteam is op weg naar het opgravingsgebied. Met de sneeuwscooter vol materiaal op weg naar het ijsblok om te kijken of er een bijzondere vondst is. Inclusief lieve poolhond om je te vergezellen op je expeditie!

Poolijscrawler | 60192

LEGO City Artic 60192

De poolijscrawler is een bijzonder onderdeel in deze toffe serie. Met deze crawler kun je de meest bijzondere ontdekkingen doen in de ravijnen in het ijs. Met de grijparm kun je diep onder het ijs reiken, en wie weet wat zich daar allemaal bevindt!

Poolluchttransport | 60193

LEGO City Artic 60193

Het poolluchttransport is ideaal om grote vondsten te vervoeren. Met de quad kun je over het ijs scheuren op zoek naar een landingsplek voor de helicopter.

Poolonderzoekstruck | 60194

LEGO City Artic 60194

De poolonderzoekstruck zit vol met spullen om ijsonderzoek te doen. Door de rupsbanden kan de onderzoekstruck gemakkelijk over het ijs rijden en op zoek gaan naar bijzondere vondsten in de diverse ijsgrotten.

Mobiele onderzoeksbasis op de noordpool | 60195

LEGO City Artic 60195

De mobiele onderzoeksbasis op de noordpool is de basis voor elke expeditie. Van hieruit kun je met de diverse voertuigen het ijs gaan verkennen. Met mobiel laboratorium om de diverse monsters te analyseren.

Bevoorradingsvliegtuig voor de noordpool | 60196

LEGO City Artic 60196

Het bevoorradingsvliegtuig voor de noordpool is klaar om te vertrekken en het basisteam te bevoorraden. Land in het de buurt van de expeditie en zoek ze met de sneeuwscooter. Met de werkende ijssnijder kun je elke vondst meenemen uit het ijs!

 

 

 

Deze post over LEGO moederdag cadeau’s bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.