LEGO Creator zomer 2018

Er komen weer een aantal nieuwe LEGO Creator sets aan. Onder andere een piratenachtbaan en een cruiseschip! En alle sets zijn 3-1, voor extra veel LEGO plezier! We zetten de LEGO Creator zomer 2018 sets op een rijtje.

Advertentie

LEGO Creator Modulaire zoete traktaties | 31077

31077

Een gezellige taartenwinkel, met een draaiend taartplateau en een dakterras! Met een losse verkoopkraam, pinautomaat en kauwgomballenautomaat. Je kunt deze set ombouwen naar een eetcafe of zwembadhuis. Het modulaire aan deze set is dat je verschillende onderdelen zoals ramen en deuren gemakkelijk kunt omwisselen om zo je eigen fantasie te laten spreken.

 

LEGO Creator Boomhuis schatten | 31078

31078

Een echt piratenboomhuis! Met verborgen schatkist, telescoop en kraaiennest voor nog beter uitzicht! En een leuke bandschommel om uit te rusten. Deze set kan omgebouwd worden naar een piratenschip of een schedelgrot.

 

LEGO Creator Cruise avonturen | 31083

31083

Op naar zomerse bestemmingen met dit luxe jacht. Inclusief waterscooter, surfboard, hengels, palmboom, zandkasteel en leuke details op het jacht zelf. De set kan worden omgebouwd tot helikopter met landingsplatform en verkeerstoren of strandhuis met aanlegsteiger en zeilboot.

LEGO Creator Piraten achtbaan | 31084

LEGO Creator zomer 2018

Deze echt werkende achtbaan is onze favoriet van dit lijstje. Geheel in piratenthema stijl, met gezonken galjoen, schedelpoort, karretjes die op een haai lijken en een kanon dat waterelementen afschiet. De set kan worden omgebouwd naar andere kermisonderdelen, zoals een schommelschip!

 

LEGO Creator Mobiele stuntshow | 31085

31085

Een stoere vrachtwagen, waar een monstertruck inzet. Zet de schijnwerpers neer, klap de springschansen uit en de show kan van start gaan! De monstruck zelf heeft vlammende uitlaten en een zeer gedetailleerde cabine. Deze set kan omgebouwd naar een hot rod pick-up of 2 dragsters.

 

Vanaf wanneer zijn deze sets te koop?

Deze sets worden verwacht in juni 2018.

 

Deze pagina over LEGO Creator zomer 2018 bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. De genoemde korting is op basis van de adviesprijs. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.