LEGO Darth Vader helm | Star Wars

Vorig jaar begon LEGO met een nieuwe lijn, namelijk Star Wars helmen. Zo zijn er al helmen van onder andere een stormtrooper. En nu is er een nieuwe uitbreiding op komst, namelijk de LEGO Darth Vader helm!

Advertentie

LEGO Darth Vader helm | 75304

LEGO Darth Vader helm

De iconische helm staat op een display en bestaat uit 834 onderdelen. Hij is ongeveer 20cm hoog en 15cm breed. Alle details zijn mooi nagemaakt.

LEGO Scout trooper | 75305

LEGO Scout trooper

Naast de helm van Darth Vader is ook de helm van de Scout trooper nagebouwd in LEGO. Deze set bestaat uit 471 onderdelen en is ook een heel leuk verjaardagscadeau.

LEGO Imperial Probe Droid | 75306

LEGO Imperial Probe Droid

 

Deze Imperial Probe Droid komt in actie op de ijsplaneet Hoth. Deze droid wordt geleverd met een transparante paal om hem boven het ijs te kunnen hangen. Ook heeft hij verstelbare poten. Deze set bestaat uit 683 onderdelen.

 

Wanneer deze set beschikbaar komt en wat de prijs is, is op moment van schrijven nog onbekend.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.