LEGO DC Super Villains | Gameplay van het nieuwste spel

Op 17 oktober komt er een nieuwe LEGO spel van Warner Bros., namelijk LEGO DC Super Villains. Dit spel komt uit voor Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch en pc. Met in de hoofdrollen diverse schurken uit de DC wereld!

Advertentie

LEGO DC Super Villains

LEGO DC Super Villains

 

Het verhaal is geschreven in samenwerking met DCComics. Dit is een van de grootste uitgever van stripverhalen. Denk bijvoorbeeld aan Green Lantarn, Batman, Superman en Wonder Woman. LEGO DC Super Villains is verder ontwikkeld door TT Games. Zij ontwikkelden al eerder diverse LEGO spellen.

 

Spelers kunnen spelen met hun eigen DC superschurk. Je werkt samen met diverse bekende schurken, zoals Lex Luther en The Joker. Naarmate je verder komt in het spel kun je je personage verder aanpassen. Er is ook een mogelijkheid om samen te spelen. Het leuke is dat de tweede speler op elk moment kan mee gaan spelen.

 

Bekijk de gameplay

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.