LEGO Disney | Nieuwe sets combineren

Al eerder schreven we een artikel over de nieuwe Disney sets van 2018. Het leuke van deze sets is dat er een aantal te combineren zijn tot een groot kasteel! En deze sets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Advertentie

LEGO Disney

LEGO Disney kasteel

Een kasteel met al je favoriete Disney prinsessen. Zo kun je een groot kasteel maken door het sprookjeskasteel van Doornroosje, de familietempel van Mulan, en het droomkasteel van Assepoester samen te bouwen. Wat een mooi prinsessenpaleis! Samen met de koninklijke feestboot van Ariël en Elsa’s marktavontuur kun je alle avonturen van je favoriete prinsessen naspelen met de leuke LEGO Disney sets!

Diverse accessoires

LEGO Disney

Nieuw bij de LEGO Disney dit jaar zijn de accessoire sets. Hiervan zijn er momenteel twee uitgebracht. Deze doosjes bevatten allerlei kleine meubeltjes, huishoudelijke artikelen, decoratieve elementen en andere accesoires. Met deze sets kun je je kasteel inrichten. De sets zijn niet gekoppeld aan een bepaalde prinses, ze passen bij elk personage.

 

Wij zijn fan van deze sets! En jullie?

 

 

Deze post over LEGO Disney sets bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.