LEGO Disney trein met station

Wie al langer hier meeleest weet dat wij bij Veel Bouwplezier naast LEGO ook groot fan zijn van Disney! En het mooiste is als deze twee samen een toffe set uitbrengen. Vandaag maakte LEGO bekend dat er een LEGO Disney trein met station aankomt <3

Advertentie

LEGO Disney trein | 71044

LEGO Disney trein

Kijk hoe tof. De trein is gebaseerd op de beroemde locomotieven die terug te vinden zijn in de verschillende Disney parken. Elke wagon heeft zijn eigen details en overal kunnen de minifiguren zitten. De wagons kunnen verbonden aan de locomotief door middel van de magnetische koppelingen. In zijn totaal is de trein dan 77cm lang. De set wordt geleverd met LEGO Powered Up, welke verborgen zit in de tender.

Trein besturen met een app

De trein kan bestuurd worden door middel van een app. Met deze app kun je de trein voor- en achteruit laten rijden. Daarnaast zijn er diverse realistische geluidseffecten.

Op een klein stationnetje

Het station is ook geïnspireerd door de verschillende Disney parken. Met details zoals miniatuurlocomotieven en fotolijsten met details van de originele stations. Daarnaast nog bakstenen meubels, een wandklok, kroonluchter en torenkamer. Het station is 39cm hoog en 35cm lang. Samen met de trein is dit de ultieme LEGO Disney trein set.

 

LEGO Disney trein

 

De set bevat een vijftal figuren, namelijk Mickey en Minnie, Goofy en Knabbel en Babbel.

 

LEGO Disney trein

De trein is beschikbaar voor VIP leden vanaf 21 augustus en vanaf 1 september voor iedereen. De LEGO Disney trein ongeveer €329,99 kosten.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.