LEGO Elves | De nieuwste sets van 2018

De eerste sets van LEGO Elves verschenen in 2015. In de lijn van LEGO Friends en LEGO Disney is dit thema volledig gebaseerd op elfjes! De afgelopen jaren zijn er regelmatig sets uitgekomen binnen het elven thema en wij zetten de LEGO Elves 2018 sets op een rijtje.

Advertentie

Emily Jones en de Adelaarontsnapping | 41190

LEGO Elves 2018 41190

Ga met Emily Jones en arend Lumia op zoek naar het prachtige Shadow World. Daar kun je de ontbrekende pagina van het dagboek vinden! Bekijk alle kristallen in de kist en ontdek de geheime opening eronder. Maar pas op voor Vespe, als hij wakker wordt komt hij op de glider achter je aan!

 

Naida en de Waterschildpad Hinderlaag | 41191

LEGO Elves 2018 41191

 

Cory de waterschildpad wordt aangevallen door Furi! Laat Naida haar krachten gebruiken om de vleermuis af te leiden en de waterdiamant te beschermen. Zo kunnen Cory en de kleine babyschildpad ontsnappen.

Azari en de Vangst van de Vuurleeuw | 41192

LEGO Elves 2018 41192

 

Rowan de vuurleeuw en Azari kunnen hun krachten bundelen om de schaduwvleermuizen te verslaan, maar pas voor de katapult. Gebruik Azari’s speciale krachtenhamer om de plannen van Vespe en Molo te dwarsbomen. Maar let wel op, de vleermuizen proberen de magische vuurdiamant te stelen!

Aira en het Lied van de Winddraak | 41193

LEGO Elves 2018 41193

De muziekschool van Aira en Lumia op het zwevende eiland is een geweldige plek om te bezoeken! Luister naar vogel Sebastian en de elfen die schitterende melodien spelen. Maar pas op voor Phyll, de kwaadaardige schaduwvleermuis.

De toren van Noctura en de Redding van de Aardvos | 41194

LEGO Elves 2018 41194

In de Schaduwtoren wordt de aardvos gevangen gehouden. Ga met Farran en Liska op avontuur om de aardvos te bevrijden van de schaduwvleermuizen. Let wel op, Noctura heeft je gehoord en stuurt al haar vleermuizen op je af! Pas op voor de spinnenwebval als je probeert te ontsnappen.

Deze wil ik hebben!

De sets zullen vanaf 1 maart 2018 verkrijgbaar zijn.

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.