LEGO Fast & Furious | Samenwerking

LEGO heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd. Samen met de amerikaanse franchise van de films the Fast and the Furious is er een partnerschap aangegaan. In april van dit jaar zal de eerste LEGO Fast & Furious set in de winkel liggen.

Advertentie

LEGO Fast & Furious

 

 

De set zal vallen onder de LEGO Technic serie. De details zijn momenteel nog onbekend, het lijkt te gaan om de Mitsubishi Eclipse GS. Deze auto van undercover agent Brian O’Connor is te zien in de eerste film, welke uitkwam in 2001.

Fast & Furious 9 ‘The Fast Saga’

 

LEGO Fast & Furious

 

Het uitbrengen van de LEGO Fast & Furious set valt samen met de premiere van de negende film, The Fast Saga. Het verhaal draait om Dominic en Jacob, de broers Toretto. Zij worden gespeeld door Vin Diesel en John Cena. De slechterik uit de 8e film keert weer terug, namelijk Cipher. Zij wordt gespeeld door Charlize Theron. De grote verrassing van de film is dat Han, die omgekomen leek in Tokyo Drift, een rol heeft in deze film.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.