LEGO Festival bij Intertoys

Bij Intertoys is momenteel het LEGO Festival. Je krijgt je bij elke bestelling gratis kraskaarten, waarbij je kans maakt op vele LEGO prijzen!

Advertentie

LEGO Festival

LEGO Festival

Van 3 september tot en met 14 oktober krijg je gratis kraskaarten. Bij elke bestelling in de webshop krijg je er vijf en in de winkels bij elke €10,- die je besteedt een kraskaart. Er zijn meer dan 75.000 LEGO prijzen te winnen!

Heel veel prijzen!

De superhoofdprijs is een reis naar LEGOland in Denemarken voor 4 personen! Daarnaast krijgen 5 winnaars hun lengte in LEGO sets. Ook zijn er 75.000 LEGO verrassingen te winnen, die je kunt ophalen in de winkel. Wacht hier niet te lang mee, de prijzen zijn beschikbaar tot 21 oktober. Heb je één van de zes hoofdprijzen gewonnen? Stuur een mailtje naar winnen@intertoys.nl o.v.v. LEGO Festival met daarin je naam, telefoonnummer en een foto van de kraskaart.

 

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over het LEGO Festival bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.