LEGO Forma | Contact maken met je creatieve kant

Vandaag is een heel nieuw LEGO thema onthuld, namelijk LEGO Forma. Dit nieuwe thema is speciaal ontwikkeld voor jongeren en volwassenen, om meer contact te maken met je creatieve kant en gewoon plezier hebben.

LEGO Forma

LEGO Forma is een samenwerking met Indiegogo Enterprise. Dit is een crowdfundingsplatform voor de Verenigde Staten en Engeland.

LEGO Formo

Advertentie

Het eerste model een vis met diverse losse onderdelen. Hierdoor kun je kleur aanpassen, of zelfs het soort vis of geheel nieuwe vormen ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat de creativiteit van de bouwer wordt aangesproken. Het bouwen van het model duurt een paar uur, en hierdoor helpt het de jongere of volwassene om de tijd te nemen om te ontspannen en lekker bezig te zijn met bouwen en creatief zijn.

In de komende tijd worden op diverse locaties pilots getest en nieuwe ideeën verzameld, waarna deze lijn verder zal worden ontwikkeld. Dit ziet er in ieder geval al heel gaaf uit!

LEGO Formo modellen

Koi | 81000

LEGO Formo koi

Haai | 81001

LEGO Formo haai

Splash Koi | 81002

LEGO Formo

Ink Koi | 81003

LEGO Formo ink koi

Meer informatie

Meer weten of dit nieuwe thema? Dat kan via https://www.indiegogo.com/at/forma. Naar verwachting worden de sets in januari 2019 geleverd. Zoals eerder gezegd is het crowdfundingsplatform Indiegogo voor de Verenigde Staten en Engeland. Helaas is het nog niet mogelijk om vanuit Nederland mee te doen.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.