LEGO Friends Go kart sets 2018

LEGO Friends heeft weer een nieuwe tof subthema, namelijk de LEGO Friends Go kart sets! Dit subthema bestaat momenteel uit vijf verschillende sets, waarin de LEGO Friends meisjes gaan karten! Wij zetten de sets op een rijtje.

Advertentie

LEGO Friends Onderhouds- en reparatietruck | 41348

LEGO Friends go kart 41348

 

De onderhouds- en reparatietruck van Olivia is altijd handig om bij je te hebben. Met deze truck kun je namelijk heel gemakkelijk de kapotte go karts repareren. Er zit zelfs een sleepwagen bij waarmee je de kart naar de werkplaats kunt brengen.

LEGO Friends Go kart diner | 41349

LEGO Friends go kart 41349

 

Na al het go karten kunnen de meisjes wat een lekker hamburger waarderen. Deze Go kart diner is geheel in stijl, met autovormige tafel en een niet te missen hamburger op het dak. Buiten kun je film kijken op het gigantische scherm. Extra leuk aan deze set is de mogelijkheid om je eigen mobiele telefoon op de plek van het scherm kunt zetten. Zo heb je een echte drive-in bioscoop.

LEGO Friends Autowasstraat | 41350

LEGO Friends go kart 41350

Na een hele dag racen kan je auto wel een wasbeurt gebruiken. In deze wasstraat komt je go kart weer glimmend naar buiten gereden. Ook kun je gelijk je tank vullen. Inclusief Mia en haar go kart.

LEGO Friends Creatieve tuningshop | 41351

LEGO Friends go kart 41351

 

Wow, een toffe showroom, garageplatform, diverse gereedschappen, in deze creatieve tuningshop kun je je kart op allerlei manieren aanpassen. Met twee karts, van Emma en Dean.

LEGO Friends De grote racedag | 41352

LEGO Friends go kart 41352

 

Tijd voor een spannende race op de grote racedag, waarin de meisje strijden om de eerste plaats! Door de kartlanceerder maken de karts gelijk bij de start al vaart. Wie haalt er het erepodium? Bekijk het vanuit de viplounge.

 

 

 

Wij vinden deze nieuwe sets heel tof! Wat vinden jullie ervan? Laat het weten in de reacties hieronder.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over de LEGO Friends go kart sets bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.