LEGO House fan dag | 24 september 2020

Op 24 september organiseert LEGO een LEGO House fan dag. Deze dag is online, zodat iedereen van over de hele wereld van deze dag kan meegenieten!

Advertentie

LEGO House fan dag

LEGO House fan dag

Deze deze dag gaat het over verschillende onderdelen van de LEGO groep, zoals productontwikkeling, nieuwe MOC’s in het huis, kwaliteit en bouwinstructies. Je kunt er zelf voor kiezen om de hele dag mee te doen of juist alleen aan te sluiten bij een onderdeel van jouw keuze.

Meer informatie over de sessies ontvang je na inschrijving. Op de website van het LEGO House vind je meer informatie over de verschillende tijdstippen waarop de sessie plaatsvinden.

Registratie om mee te kunnen deelnemen is vereist en kan via een online formulier.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.