LEGO House | Home of the Brick

Het enige echte LEGO House! Op 28 september 2017 wordt deze geopend! Dit huis, wat in Billund Denemarken staat, bevat talloze LEGO speel- en leeractiviteiten voor jong en oud!

Advertentie

 

Creativiteit, sociale competenties, emoties en de wereld om ons heen

Het huis bestaat uit vier zones, namelijk rood, groen, blauw en geel. Elke zone heeft zijn eigen thema. Zo is de rode zone voor de creativiteit, eindeloos veel DUPLO en LEGO blokjes om zelf mee te gaan bouwen. De groene zone gaat over sociale competenties, luisteren naar elkaar en elkaar helpen en ondersteunen. Hier kun je zelf LEGO karakters maken in de Character Creator en je eigen film in de Story Lab. Met de Fish Designer, Critter Creator en Flower artist kun je in de gele zone aan de slag. Deze is gebaseerd op emoties. Dingen waar je blij van wordt, zoals bloemen en vissen. De laatste zone is de blauwe, voor de wereld om ons heen. Zoeken naar oplossingen, dingen onthouden en vooral ook nieuwe dingen leren.

 

Lego House

 

Het LEGO huis is een unieke ervaring, voor jong en oud!

De toegangsprijs is 199dk, dat is iets minder dan 27. Je betaalt dit voor iedereen vanaf 3 jaar. Kaartjes zijn al te reserveren via de website van het LEGO House.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.