LEGO Ideas 2017 Twee nieuwe sets aangekondigd!

De afgelopen maanden heeft LEGO de 12 sets van LEGO Ideas die tussen september 2016 en januari 2017 de 10.000 supporters bereikten uitgebreid besproken. Twee sets daarvan zullen in de nabije toekomst worden geproduceerd.

Advertentie

 

 

Ship In A Bottle | The Flagship Leviathan

Jacob Sadovich heeft een echt het vlaggenschip Leviathan nagemaakt in een fles. De hele set is uiteraard gemaakt van LEGO. Ontzettend leuk verzonnen en knap gemaakt.

 

Veel Bouwplezier - LEGO Ship In A Bottle

 

Voltron | Defender of the Universe

Met LEGO stenen heeft Leandro de Voltron, de verdediger van het heelal nagemaakt. Van jongs af aan is hij al fan van het Voltron speelgoed.

 

Veel Bouwplezier - LEGO Voltron

 

Wanneer zijn deze sets beschikbaar?

Nu de sets zijn gekozen gaat LEGO aan de slag met het maken van het eindproduct. Daarna wordt bekend wat de prijzen worden en wanneer de sets beschikbaar zijn.

 

 

LEGO Ideas 2017: welke zijn het niet geworden?

Hieronder zie je een overzicht van welke sets het niet zijn geworden.

 

Veel Bouwplezier - LEGO Ideas Third 2016 Review Results

Foto’s: © LEGO

 

Dat wil ik ook!

Wil je ook je eigen ontworpen set uitgegeven door LEGO? Dat kan! De volgende ronde beoordelingen vindt plaats in de herst van 2017. Dan worden project die tussen januari en mei 2017 10.000 supporters hebben bereikt beoordeeld. Stuur snel je idee in via ideas.lego.com.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.