LEGO Ideas wedstrijd | Jouw creatie in het LEGO House

Er is weer een toffe nieuwe LEGO Ideas wedstrijd! En de prijs is geweldig, namelijk jouw model in het LEGO House.

Advertentie

LEGO Ideas wedstrijd

LEGO Ideas Wedstrijd

 

Binnen deze wedstrijd zijn er twee categorieen. Deze zijn Alternatieve Natuur en Fun Minifigure Vignet. Onder alternatieve natuur mag je laten zien wat jouw idee is van natuur met een alternatieve draai. Denk hierbij bevoorbeeld aan een gemodificeerd insect of een sci-fi plant. De fun minifigure vignet mag je je humor laten zien met een leuke minifiguur scene.

 

Wat kun je winnen

Er worden diverse winnaars gekozen. Die krijgen een gesigneerde LEGO House Dinosaurs set. Ook maken zij kans op een jaar lang expositie van hun model in het LEGO House, een gepersonaliseerde LEGO steen met de naam van de bouwer en het land waar hij/zij woont.

Kijk voor de voorwaarden op ideas.lego.com.

 

Wij zijn al druk aan het bouwen en benieuwd naar jullie creaties! We wensen jullie Veel Bouwplezier!

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 


Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.