LEGO Ideas wedstrijd | Pixar’s The Incredibles

Hoe ziet de ideale dag eruit bij The Incredibles? Rondom deze vraag is de huidige LEGO Ideas wedstrijd gebouwd. Hoe is het om deel uit te maken van een supergezin? Wat doen superhelden eigenlijk de hele dag? Weet jij het?

Advertentie

LEGO Ideas wedstrijd | Een dag uit het leven van een superheld

Naast de wereld redden doen superhelden natuurlijk nog veel meer. Maar wat dan eigenlijk? Wees creatief en bouw een moment uit de dag van The Incredibles na en win toffe prijzen!

Wat kun je winnen?

LEGO Ideas wedstrijd

De hoofdprijs is een persoonlijk kunstwerk gemaakt door een echte Disney kunstenaar! Daarnaast win je 3 verschillende LEGO Juniors Disney Pixar Incredibles 2 sets;

Ondertekende filmposters, een uniek LEGO mozaïek en $ 500 USD om zelf te kunnen shoppen op LEGO.com!

Naast de winnaar van de hoofdprijs worden er nog twee bouwwerken beloond met een prijs. Zij krijgen gesigneerde posters, $ 200 USD om zelf te kunnen shoppen op LEGO.com en daarnaast ook de 3 verschillende LEGO Juniors Disney Pixar Incredibles 2 sets;

Meer informatie

De wedstrijd loop tot 10 oktober 12.00 uur. Een foto van je bouwwerk kun je op de website van LEGO Ideas plaatsen. Daar kun je ook de andere inzendingen bekijken.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over de LEGO Ideas wedstrijd bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.