LEGO Jungle sets – Een nieuw subthema

Dit jaar zijn er diverse leuke LEGO jungle sets uitgebracht, onder het thema LEGO City Jungle. Hieronder zetten we ze voor jullie op een rijtje.

Advertentie

 

 

Jungle buggy | 60156

LEGO jungle set 60156

 

Een echte jungle buggy met cockpit voor een minifiguur en een kofferbak voor de machete en verrekijker. En een standbeeld met verborgen diamant, beweegbare onderdelen en een heuse jungle spin.

 

 

 

 

Jungle start set | 60157

LEGO jungle set 60157

 

Een boot met drie minifiguren om mee de rivier op de gaan en spannende avonturen te beleven. Zo is er een boom met verborgen schat, een slang, krokodil en kikker. Extra leuk zijn de camera en het echt werkende vergrootglas!

 

 

 

 

Jungle vracht helicopter | 60158

LEGO jungle sets | LEGO jungle set 60158

Een helikopter met echt werkende takel, draaiende rotors en een minifiguur die in de cockpit plaats van nemen. Ga op zoek naar de tempel, vind de schatkist en beker, maar pas op voor de spin!

 

 

 

 

Jungle missie met halfrups voertuig | 60159

LEGO jungle set 60159

Tof halsrups voertuig met wielen voor en rupsbanden achter. Ga op zoek naar de tempel met beweegbare steen. Een quad met afneembaar krat, kampvuur, panter en jungle spin, goed voor urenlang speelplezier.

 

 

 

 

Jungle mobiel laboratorium | 60160

LEGO jungle set 60160

Ga op onderzoek uit met de truck met mobiel laboratorium. De rivier op met de kajak, maar pas op voor de spin en de vleesetende plant. Bouw zelf een waterval en vind de schat in de tempel.

 

 

 

 

Jungle onderzoekslocatie | 60161

LEGO jungle set 60161

Ga met de amfibie helikopter en de truck op zoek naar het vliegtuigwrak diep in de jungle. De voertuigen bevatten weer allerlei beweegbare onderdelen en er is plaats voor diverse minifiguren. Ook de tempel ontbreekt niet bij deze set. Inclusief diverse dieren, zoals een luipaard, slang en krokodil.

 

 

 

 

Jungle helikopterdropping | 60162

LEGO jungle set 60162

Deze jungle helikopter van de LEGO jungle sets is wel heel gaaf: twee draaiende rotors en klemmen om de palletwagen of truck te kunnen vervoeren. Ook bevat de set een toren met draaibare mast, een rivierboot, een brug die kan instorten en een tempel. Ook de vleesetende plant ontbreekt niet.

 

 

 

Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.