LEGO kaarsen | Zelf maken

Kaarsen staan hier regelmatig te branden, voor de lange zomeravonden buiten, op een koude winteravond binnen. Het maakt elk huis en tuin extra gezellig en knus als er een kaarsje brand. Zonde om steeds de restjes kaarsvet weg te moeten gooien, en daarom maakten we zelf LEGO kaarsen!

Advertentie

Maak je eigen LEGO kaarsen

LEGO kaarsen

Het maken van deze LEGO kaarsen is eigenlijk heel simpel. Eerst smelt je het overgebleven kaarsvet au-bain-marie. Daarna giet je het gesmolten kaarsvet in de vorm. Wij gebruikten daarvoor de ijsblokjesvorm, die je ook voor talloze andere DIY’s kan gebruiken. Bij de minifiguren hebben we de lontjes er vooraf ingelegd, bij de steentjes een aantal vooraf en een aantal tijdens het hard worden van het kaarsvet. Zo kun je de kaarsjes op verschillende manier neerzetten.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.