LEGO Masters kerstspecial

Op tweede kerstdag zendt RTL4 een speciale LEGO Masters kerstspecial uit. In deze special gaan zes koppels van bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan.

Advertentie

Een fantasiehotel bouwen

LEGO Masters

De duo’s bestaan uit Heleen van Royen en Bart Meeldijk, Fien Vermeulen en Fernando Halman, Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels, Emma Deckers en Christaan Bauer en tot slot Moïse Trustfull en Kaj van der Voort. Het is de bedoeling dat ze een fantasiehotel gaan bouwen. Presentatie is in handen van Ruben Nicolai.

Stichting Het Vergeten Kind

Met de LEGO Masters kerstspecial vraagt RTL4 aandacht voor Stichting Het Vergeten Kind. Ze hopen nieuwe donateurs te werven voor de bouw van Hotel Heppie Veluwe.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

LEGO MASTERS Kerstspecial wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – onderdeel van de EndemolShine Group – en is gebaseerd op het originele Britse format van Tuesday’s Child en de LEGO Group.

LEGO Masters © 2020 The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, LEGO Masters, the Minifigure figurine, and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.