LEGO Masters komt naar Nederland

Wil jij de titel LEGO Master 2020? In LEGO Masters barst de strijd los tussen 8 duo’s uit Nederland en België.

Advertentie

LEGO Masters

LEGO Masters

In het programma zijn geen bouwtekeningen, de duo’s worden uitgedaagd om opdrachten uit te voeren. Dit moeten ze doen binnen een vooraf afgesproken tijd. De jury bekijkt bekijkt vervolgens de gebouwde creaties. Uiteindelijk blijf het beste duo uit Nederland en Belgie over en mogen zij zich zichzelf LEGO Master 2020 noemen.

Denk jij dat jij deze titel verdiend? Ben je minimaal 17 jaar? Meld jezelf aan als individu of duo via rtl.nl/legomasters

Engeland, Australië en de Verenigde Staten

Oorspronkelijk komt de show uit Engeland waar het sinds augustus 2017 wordt uitgezonden op Channel 4. In 2018 volgt een Australische versie. In 2020 volgt dan de Nederlandse en Belgische variant en in dit jaar zal ook de Verenigde Staten op zoek gaan naar de beste LEGO bouwer.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. LEGO MASTERS is een RTL/VTM coproductie en wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – onderdeel van de EndemolShine Group – en is gebaseerd op het originele Britse format van Tuesday’s Child en de LEGO

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.