LEGO Masters | Thuisopdracht 1

Vanavond was de eerste aflevering van LEGO Masters. En na elke aflevering komt er een thuisopdracht. Deze week thuisopdracht 1; Bouw een zelfverzonnen attractie.

Advertentie

Thuisopdracht 1 – Bouw een zelfverzonnen attractie

LEGO Masters

Heb je de geweldige attracties gezien van de deelnemers? Nu is je kans om zelf aan de slag te gaan en daarbij maak je ook nog kans op LEGO shop tegoed! Tot en met donderdag 18 maart kun je een foto posten op instagram onder de hastag #IkbenLEGOmaster. Het mooiste en creatiefste bouwwerk wordt beloon met Intertoys shoptegoed. Op vrijdag 19 maart wordt de winnaar bekend gemaakt via de story van @rtl.nl.

Om mee te kunnen doen moet je instagram profiel op openbaar staan.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.