LEGO Masters | Thuisopdracht 2

Wij hebben weer genoten van de tweede aflevering van LEGO Masters. En ook na deze aflevering is er weer een thuisopdracht. Voor deze week is dat thuisopdracht 2: Bouw een stevige en zo hoog mogelijke toren.

Advertentie

Thuisopdracht 2 – Bouw een stevige en zo hoog mogelijke toren

LEGO Masters

Heb je de hoge torens gezien van de deelnemers? Deze week is de opdracht op een stevige en zo hoog mogelijke toren te bouwen! En  daarbij maak je ook nog kans op LEGO shop tegoed! Tot en met donderdag 25 maart kun je een foto posten op instagram onder de hastag #IkbenLEGOmaster. Het mooiste en creatiefste bouwwerk wordt beloon met Intertoys shoptegoed. Op vrijdag 26 maart wordt de winnaar bekend gemaakt via de story van @rtl.nl.

Om mee te kunnen doen moet je instagram profiel op openbaar staan.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.