LEGO Masters | Thuisopdracht 4

Wat een fantastische eieren en hoge torens zaten er weer bij deze aflevering van LEGO Masters. Genoeg inspiratie om deze week te gaan bouwen. En ook na deze aflevering is er weer een thuisopdracht. Voor deze week is dat thuisopdracht 4: Bouw een originele paasdecoratie

Advertentie

Thuisopdracht 4

LEGO Masters

Deze week is de opdracht om een originele paasdecoratie te bouwen! En  daarbij maak je ook nog kans op LEGO shop tegoed! Tot en met donderdag 8 april kun je een foto posten op instagram onder de hastag #IkbenLEGOmaster. Het mooiste en creatiefste bouwwerk wordt beloon met Intertoys shoptegoed. Op vrijdag 9 april wordt de winnaar bekend gemaakt via de story van @rtl.nl.

Om mee te kunnen doen moet je instagram profiel op openbaar staan.

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen.

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.