LEGO Minecraft Brickheadz | Steve & Creeper

Er komen vele nieuwe Brickheadz aan de komende periode. Dit keer zijn de afbeeldingen van de eerste LEGO Minecraft Brickheadz vrijgegeven!

Advertentie

LEGO Minecraft Brickheadz | Steve & Creeper | 41612

LEGO Minecraft Brickheadz

Onder setnummer 41612 komt dit duo uit. De LEGO Minecraft Brickheadz Steve en Creeper.

Meer over LEGO Minecraft

LEGO Minecraft is gebaseerd op de populaire video game Minecraft. Minecraft begon als project op LEGO ideas. Met de steun vanuit de video-omgeving werden de vereiste 10.000 handtekeningen al binnen enkele dagen gehaald. LEGO koos het project uit en de eerste set werd uitgegeven in het voorjaar van 2012. Sindsdien komen er regelmatig nieuwe sets uit.

Wat mooi is van deze set is dat een gedeelte van de verkoopopbrengst naar een goed doel van LEGO’s keuze ging.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.