LEGO Minecraft | Meer over dit LEGO thema

LEGO Minecraft is gebaseerd op de populaire video game Minecraft.

Advertentie

Wat is LEGO Minecraft

Minecraft begon als project op LEGO ideas. Met de steun vanuit de video-omgeving werden de vereiste 10.000 handtekeningen al binnen enkele dagen gehaald. LEGO koos het project uit en de eerste set werd uitgegeven in het voorjaar van 2012. Wat mooi is van deze set is dat een gedeelte van de verkoopopbrengst naar een goed doel van LEGO’s keuze ging.

In de jaren daarna kwamen er meerdere sets in de minecraft serie op de markt, gebaseerd op verschillende gebieden in het spel. De sets bevatten scènes van de game die op verschillende manier kunnen worden herschikt.

Verschillende sets

LEGO Minecraft 21134 LEGO Minecraft 21135 LEGO Minecraft 21136

Volg Veel Bouwplezier ook op FacebookPinterestYouTube of Instagram.

Deze post bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.