LEGO Minifiguren 18 | De nieuwste serie minifiguren

In 2010 startte LEGO met een bijzondere collectie, de LEGO Minifiguren. In een dichte polybag zit een minifiguur met accessoires. Je weet van tevoren niet welke minifiguur in het zakje zit. De eerstvolgende serie die uitkomt is LEGO Minifiguren 18.

Advertentie

LEGO Minifiguren serie 18 | 71021

LEGO Minifiguren 18 bevat 17 verschillende minifiguren. Alle minifiguren vieren feest en zijn verkleed, vanwege het 40-jarig jubileum van de minifiguren.

LEGO Minifiguren 18

Het eerste figuurtje is de bekende LEGO politieman, een van de eerste minifiguren ooit! Daarnaast zijn er nog talloze andere opvallende minifiguren! De leukste vinden wij de cowboy met het paardenkostuum, het bloempot meisje, de ballonenclown en de LEGO blokjes kostuums!

Tot nu toe waren alle onderplaten voor de minifiguren zwart, maar bij deze set zullen ze oranje zijn.

Deze wil ik hebben!

De LEGO minifiguren 18 zullen vanaf april in de winkels liggen. Bekijk hier een overzicht van alle LEGO minifiguren tot nu toe.

Welke zou jij willen hebben? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.