LEGO Minions komen eraan | Vanaf 2020 verkrijgbaar

Wie kent ze niet, de gele wezens van Gru. Bekend geworden in de film Verschrikkelijke Ikke en daaropvolgend al een eigen film. En in 2020 ook om mee te bouwen en spelen, de LEGO Minions!

Advertentie

LEGO Minions

LEGO Minions

 

De film gaat over de avonturen van drie minions, namelijk Bob, Stuart en Kevin. De film werd na Incredibles 2 en Frozen de best scorende animatiefilm van 2015. Er staat een vervolg van de film gepland voor 2020 die ‘Minions: The Rise of Gru’ gaat heten. In hetzelfde jaar als de film zullen de LEGO Minions zullen verschijnen. Hoogstwaarschijnlijk zal dit rond juli zijn.

 

In de nieuwe film gaat het avontuur over een tros bananen. Als Bob, Stuart en Kevin geen bananen kunnen krijg in de supermarkt gaan ze klagen bij het Witte Huis. Daar wordt echter niet naar ze geluisterd, dus proberen ze de Amerikaanse regering omver te werpen. De jonge Gru laat zijn volgelingen alles voor hem doen, terwijl de oude Gru iedereen bevriest. Kortom, genoeg bizars weer voor de nieuwe minions film.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.