LEGO Modular Garage | Creator Expert

Vanaf 1 januari 2019 is er een nieuwe set om toe te voegen aan de bekende Creator Expert lijn. De LEGO Modular Garage! Hij past perfect naast de Downtown Diner.

Advertentie

LEGO Modular Garage | 10264

LEGO Modular Garage

 

Net zoals bij de andere set uit deze serie is het interieur zeer uitgebreid en bestaat het gebouw uit drie verdiepingen. Op de begane grond is er een benzinestation van het bekende octan te vinden. Dit in de stijl van de jaren 1950, met een kiosk en werkplaats. Op de eerste verdieping zit een dierenkliniek, met aquarium en onderzoeksruimte. Op de bovenste verdieping een appartement met dakterras.

LEGO Modulair dakterras

LEGO Modular garage appartement

LEGO modular garage dierenkliniek

LEGO modular garage

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.