LEGO Night Mode | Light Kits

Tijdens het LEGO World Copenhagen evenement op donderdag 13 februari 2020 de LEGO Night Mode Light Kits gepresenteerd. Er zijn vier verschillende set voor in verschillende thema’s.

Advertentie

LEGO Light Mode

LEGO Night Mode Harry Potter

 

De vier verschillende sets die tijdens het evenement zijn gepresenteerd zijn geschikt voor verschillende thema’s. Denk hierbij aan het LEGO Ideas Tree House, LEGO Harry Potter Hogwarts Castle, LEGO Creator Ford Mustang en LEGO Creator Downtown Diner.

 

LEGO Night Mode Downtown

 

Elke LEGO Night Mode set wordt geleverd met een bepaald aantal led’s. Daarnaast bevat de set ook enkele uitbreidingsborden.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.