LEGO Ninjago City 70620 | Foto’s van de nieuwe set vrijgegeven

LEGO heeft foto’s vrijgegeven van de nieuwe Ninjago City set, een gedetailleerd model van 3 verdiepingen.

Advertentie

LEGO Ninjago 70620 NINJAGO City set

 

Een traditionele vismarkt, sushibar en stripwinkel

Niveau 1 bevat een traditionele vismarkt, huis met eet- en slaapkamer met schuifdeuren en zonnepanelen, brug over een water en een vissersboot. Op niveau twee vinden we een moderne modewinkel met twee mannequins en Ninjago producten, een stripboekenwinkel, krabrestaurant, bouwplaats met bonsaiboom en een werkende geldautomaat. Op het dak is een sushi bar met transportband, een badkamer met schuifdeur en een radiotoren.

 

LEGO Ninjago 70620 NINJAGO City set

 

Ninjago City set: Losse niveaus voor meer spelplezier

Elk niveau kan los worden gekoppeld om het spelen nog makkelijker te maken. De verschillende niveau’s zijn aan elkaar gekoppeld door een schuiflift. Daarnaast bevat elk niveau talloze (beweegbare) speelelementen, zoals een filmposter standaard met 4 verwisselbare posters en een krab-oven.

Deze set bevat 16 minifiguren namelijk Jay, Kai, Lloyd Garmadon, Green Ninja Suit, Misako, Jamanakai Villager, Sally, Ivy Walker, Konrad, Severin Black, Tommy, Guy, Juno , Moeder Doomsday, Shark Army Gunner en Officer Noonan. Daarnaast bevat de set ook nog Sweep de onderhoudsrobot.

 

LEGO Ninjago 70620 NINJAGO City set

 

 

De set wordt ca 63cm hoog, 31cm breed en 42cm diep. De traditionele vissersboot wordt ca 4cm hoog, 10cm lang en 3cm breed. De LEGO adviesprijs is €329,99 en de set is verkrijgbaar vanaf 1 september 2017.

Zie ook: De nieuwe LEGO Ninjago Movie: Find the ninja within ya

Benieuwd naar onze mening over deze set? Bekijk dan onze review!

 

© Foto’s LEGO

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.