LEGO pop-up boek met Roodkapje en Jaap

Er is een nieuwe LEGO Ideas-set gekozen om te worden uitgegeven door LEGO. Dit keer gaat het om een heus LEGO pop-up boek!

Advertentie

LEGO pop-up boek | 21315

 

Dit boek bevat de klassieke sprookjes van Roodkapje en Jaap en de Bonenstaak! De set bevat 859 steentjes en zit heel gaaf in elkaar. Open het boek en dan komt het huisje van de oma van Roodkapje omhoog. Je kunt ook nog in het huisje kijken. Of haal het huisje eruit en klim naar de top van de bonenstaak. Daar kan je op zoek naar het kasteel van de reus! Maar pas op Jaap, want de reus heeft je gezien.

Meer informatie

Bekijk hieronder het filmpje waarin je goed kunt zien hoe het LEGO pop-up boek werkt. Gaaf he!

De set is verkrijgbaar vanaf 1 november 2018 en zal €69,99 kosten.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.