LEGO Porsche 911 Turbo/Targa

De Porsche 911 Turbo in LEGO! Dat is de nieuwe LEGO Creator Expert set die vanaf maart verkrijgbaar zal zijn.

Advertentie

LEGO Porsche 911 Turbo | 10295

De set bevat 1.458 onderdelen en hiermee kun je de klassieke Porsche 911 bouwen. Je kunt kiezen voor de stijlvolle Targa met afneembaar dak of de Turbo met zijn welbekende brede spatborden en walvisstaart. Om van Turbo naar Targo te bouwen, vervang je het dak, haal je de walvisstaart eraf, vervang je de achterspatborden en ruil je de nummerplaten om. Deze zijn europees zwart wit naar de gele New Yorkse variant.

Porsche 911 interieur

Zowel de motorkap als de motorruimte zijn open. Het dak van de Targa kan in de bagageruimte worden opgeborgen. De Porsche 911 zit vol details, en dat op slechts 35,5 cm.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

 

 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.