LEGO scheppen in Hardinxveld | Review

In de echte LEGO-stores kun je losse LEGO stenen scheppen. En niets is leuker dan dat. Je eigen steentjes bij elkaar zoeken en daar iets moois van bouwen.
Maar wist je dat je nu ook kunt LEGO scheppen in Hardinxveld? (regio Gorinchem en Drechtsteden)

Advertentie

 

 

LEGO scheppen Hardinxveld

 

LEGO Scheppen bij Building Bricks!

In een bedrijfspand in Hardinxveld heeft Bas van Building Bricks een zeer ruimte collectie losse LEGO te koop.
Echt alle soorten LEGO kun je hier vinden: oude- en nieuwe stenen, maar ook alle soorten kleuren, planten en bomen en dieren, maar ook rails. Ook zijn er een aantal LEGO sets en bouwinstructies te koop.

 

LEGO scheppen Hardinxveld Nieuwe LEGO

 

Prijzen voor de losse LEGO zijn als volgt:

 • 0-500 gram: € 4,95 per 100 gram
 • 500-1000 gram: € 4,49 per 100 gram
 • 1000-2000gram: € 3,95 per 100 gram
 • 2000> gram: € 3,49 per 100 gram

Je kunt met los geld betalen, maar ook met PIN.
Voor de AFOL’s onder ons die de BTW kunnen afschrijven, kun je ook om een bonnetje vragen.

 

LEGO scheppen Hardinxveld
LEGO scheppen Hardinxveld Bomen Planten Rails

 

Waar en wanneer kun je LEGO scheppen?

Building Bricks vindt je op het volgende adres:

Buitendams 503 in Hardinxveld-Giessendam

Het is een bedrijfsgebouw en je moet even de trap oplopen.
Als je het niet kunt vinden kun je Bas bellen: 06 248 915 02.

De actuele openingstijden staan in de advertentie op Marktplaats.

 

LEGO scheppen Hardinxveld Veel Bouwplezier

 

Ben jij al wezen scheppen in Hardinxveld?

Laat het ons weten in een reactie op dit artikel. 🙂

 

Wij wensen je

Veel Bouwplezier!

 

©Afbeeldingen zijn eigendom van Building Bricks.

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.

Reacties

  Du Travalier

  (2 februari 2018 - 23:14)

  Hoi,
  Vandaag weer bij BBB Bricks geweest in Hardinxveld. Ben je nog maar net binnen, of sta je al met een kop koffie in je handen! Er was weer genoeg keus. En als ik het niet wist te vinden, wist bas exact waar wat lag. Zo gaat je tijd niet verloren in onnodig zoeken. Super! Groet, Teus.

  Ellen

  (17 mei 2018 - 07:53)

  Gezellig met nog meer Lego fans in de bakken zoeken naar dat ene blokje. De tijd vliegt voorbij.
  Grote bakken ongesorteerde lego en ook kleinere bakken met gesorteerde lego. Een apart rek voor speciale stukjes en poppetjes met toebehoren.

  Wouter

  (5 juli 2018 - 01:30)

  Hartstikke leuk! Ik had het adres gelukkig bij de hand, want ik zou ter plekke niet hebben gezien dat er een LEGO winkel is. Ik wist van Internet dat ik een trap op moest dus dat maar gedaan.
  Eenmaal boven gekomen, nog voor de ingang zag ik allemaal lege plastic bakken: grote, kleine, oude, nieuwe, die je gratis mag meenemen. Kennelijk was daarin de LEGO aangeleverd. Zo waren die nog een tweede leven gegund. Een heel sympathiek gebaar, ook naar het milieu. Ik had uit die bakken maar vast 2 kleinere gepakt, 1 voor de LEGO die per gewicht gaat, en 1 voor de rest want dat moet je wel uit elkaar houden tijdens het shoppen.
  In het begin van de winkel is alles wat niet per gewicht wordt afgerekend: bouwtekeningen, sets met doos, en de wat minutieuzer gesorteerde onderdeeltjes, en de
  LEGO die wat duurder is dan de steentjes die per gewicht worden afgerekend. Maar nog steeds hele redelijke prijzen.
  Daarna volgt rechtdoor de ruimte met hele bulky hoeveelheden 2e hands LEGO die wel per gewicht gaat, in bakken, soms van alles door elkaar, soms ruwweg gesorteerd. De ruimte zou qua grootte best te vergelijken kunnen zijn met een woonkamer van een flat. Je hoort een flink geluid overal om je heen, “GGRRSSJJ, GGRRSSJJ, GGRRSSJJ”. Het was ooit als kinderspeelgoed bedoeld, maar er zijn daar op dat moment alleen volwassenen, we staan daar met z’n allen als een soort grote koeien te grazen en te grasduinen. En anders zou een vergelijking met een soort bovengrondse mijnbouw niet misstaan. Alles ademt daar LEGO, het is leuk om zoveel in het echt bij elkaar te zien. Je kunt er zo lekker onverdeeld gefocust zijn, er is geen gêne, het is daar een ieder’s hobby, een uur vliegt in dit soort flow voorbij als een paar minuutjes, want het jagen is net zo leuk als de prooi.
  Ik had na een uurtje van die grijzige vingertoppen, maar dat vind ik wel humor. Omdat je buiten je geijkte zoekpatronen op internet bezig bent, zijn er ook verrassingen
  mogelijk. Ik ging naar huis met o.a. 2 soorten onderdelen die ik nog niet kende maar die wel degelijk bij mijn specialiteit passen. Naast wat voor mij nieuw is, had ik ook een paar keer een prettig weerzien met wat “oude vrienden” zoals de grijper van een hijskraan, of een kiel van een schip.
  Ik heb expres niet alles gekocht wat ik wou, om er nog eens gauw terug te kunnen komen. Dit keer kom ik eerder, want hij is vroeg open maar ook vroeg dicht. Als je op de zaterdag
  aangewezen bent zoals ik, dan is het wel handig als je een beetje een ochtendmens bent. Ik kom van wat verder weg, er zijn ook bezienswaardigheden redelijk in de buurt zoals de Biesbosch,
  of Dordrecht, Kinderdijk, wat historische kleinere plaatsen, het rivierenlandschap, etc. Ik denk dat dat ook leuk te combineren is.
  Het schijnt dat de voorraad ook met aardige regelmaat ververst.
  Maar dus absoluut voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge