LEGO schoencadeautjes onder de 10 euro

Het kan bijna niemand zijn ontgaan, de sint is weer in het land. En daarom mogen de schoentjes weer gezet. Wij zetten verschillende LEGO schoencadeautjes onder de 10 euro op een rijtje, ter inspiratie. Leuk voor jong en oud(er)!

Advertentie

Bouwblokjes tape

LEGO schoencadeautjes tape

Hier hebben we al vaker over geschreven, want het blijft leuk. De bouwblokjes tape, waarmee je van elk oppervlak een bouwplek kunt maken. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

DUPLO Mijn eerste puzzeldieren | 10858

LEGO schoencadeautjes 10858

Voor de allerkleinsten blijft DUPLO het perfecte cadeautje. Deze puzzeldieren kun je op diverse manier combineren.

LEGO City Mijnbouwteam | 60184

LEGO schoencadeautjes 60184

Het mijnbouwteam heeft diverse leuke kleine extra’s, zoals een spin die licht geeft in het donker, dynamiet dat het rotsblok kan laten ontploffen en een viertal minifiguren.

LEGO Junior Bliksem McQueen snelle lanceerder | 10730

LEGO schoencadeautjes 10730

Eén van de favorieten hier, met de lanceerder kun je Bliksem zelf weg laten rijden. Doordat deze set uit de Junior serie komt, is het ook gemakkelijk zelf op te bouwen voor kleinere kinderen.

LEGO Friends Mia’s slaapkamer | 41327

LEGO schoencadeautjes 41327

Van Mia, Andrea en Stephanie zijn er slaapkamer sets. Elk meisje heeft een eigen passende slaapkamer. Ook van Olivia en Emma zijn er slaapkamersets, deze zijn alleen iets duurder.

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over LEGO schoencadeautjes bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden.

Advertentie
Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.