LEGO speed build op YouTube

Veel Bouwplezier is actief op een aantal social media kanalen. Zo zijn we te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest. En daarnaast hebben we sinds kort ook een YouTube kanaal! Daarop wordt regelmatig een LEGO speed build geplaatst door ons. En over deze speed builds willen we graag wat meer over vertellen.

Advertentie

LEGO speed build op YouTube

LEGO speed building is het versneld afspelen van het bouwen van een LEGO bouwwerk. Door dit versnelde afspelen kun je in korte tijd zien hoe het opbouwen van een set in zijn werk gaat. Onze laatste speed build is Belle van de LEGO Brickheadz.

 

 

Eerdere speed builds

 

 

Wat wil jij graag zien?

In de toekomst zullen op ons kanaal nog veel meer speed builds verschijnen. Welke set zou jij graag zien in een speeld build?

Vind je het leuk om ons te volgen? Abonneer je op ons kanaal en ben als eerste op de hoogte zodra er een nieuwe speed build online staat.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.