LEGO Speed Champions | Nieuwe sets 2018

Vanaf 2015 zijn er de LEGO Speed Champions! Begonnen met Ferrari, McLaren en Porsche en in 2017 aangevuld met Mercedes, Ford en Bugatti. Voor de echte raceauto fans! Ben jij klaar voor de start?!

Advertentie

Aanbieding Intertoys: 2e artikel 50% korting op alles van LEGO Speed Champions!

Ford Mustang Fastback | 75884

 

LEGO Speed Champions

 

Een heuse klassieker, de Ford Mustang Fastback uit 1968! Met authentieke details, los tijdsbord en bijbehorende coureur.

Ford Fiesta M-sport WRC | 75885

LEGO Speed Champions

Deze Ford Fiesta M-sport WRC heeft een speciale motorkap met verlichting voor als je in het donker gaat rijden. Ook is de voorruit afneembaar. Inclusief minifiguur.

Ferrari 488 GT3 Scuderia Corsa | 75886

LEGO Speed Champions

Deze stoere sportwagen is de Ferrari 488 GT3 Scuderia Corsa. Laat zien wat je kunt, finish als eerste en win de cup!

 

Porsche 919 Hybrid | 75887

LEGO Speed Champions

Deze LEGO Porsche 919 Hybrid is een kopie van de snelle raceauto die driemaal achter elkaar de 24-uurs rit van Le Mans won! Ze de coureur achter het stuur en geef gas! Op de laptop kun je alle prestaties in de gaten houden.

Porsche 919 RSR & 911 Turbo 3.0 | 75888

LEGO Speed Champions

Deze toffe set bevat twee gave Porsche raceauto’s! De klassieke Porsche Turbo 3.0 en de moderne Porsche 911 RSR. De set bevat drie minifguren, een rondeteller, een pitmuur met positiebord en een geblokte vlag om de race te laten starten. Ga de strijd aan en kom als eerste over de finish!

Ferrari ultieme garage | 75889

LEGO Speed Champions

De racebaan is natuurlijk niet compleet zonder deze ultieme Ferrari garage, inclusief een stuk van de racebaan. Met de klassieke Ferrari 250 GTO, de Ferrari 488 GTE en de Ferrari 312 T4. Je kunt ze bekijken in het museum, eraan werken in de werkplaats met helling en daarna racen op de baan. Inclusief 7 minifiguren voor eindeloze speelmogelijkheden.

 

Intertoys aanbieding!

 

Op dit moment krijg je 50% korting op elke tweede set van de LEGO Speed Champions! Zo kun je nog sneller alle raceauto’s bij elkaar sparen!

 

 

Deze post over de LEGO Speed Champions bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.