LEGO Star Wars actiefiguren

De LEGO Star Wars actiefiguren zijn een aantal zelf bouwbare actiefiguren, waarmee je naar hartenlust de avonturen uit de Star Wars films na kunt spelen. De figuren zijn in allerlei standen verstelbaar. Ze zijn zo gemaakt dat ze stevig in elkaar zitten en geschikt zijn voor intensief spelgedrag. Alle figuren komen voor in de nieuwste Star Wars film, Rogue One, maar vaak ook al in eerdere films.

Advertentie

 

 

 

 

LEGO Star Wars actiefiguren

Bekijk hieronder alle actiefiguren. Welke vind jij het leukste?

 

 

Scarif Stormtrooper | 75523

Deze stormtrooper kan de rebellen in bedwang houden met een krachtig wapen en noppenschieter.

 

 

Chirrut Îmwe | 75524

De blinde monnik Chirrut Îmwe bezit talloze vaardigheden die handig zijn in de strijd tegen het keizerrijk. Vouw zijn bowcaser open en maak je gereed om de strijd aan te gaan tegen de keizerlijke troepen!

 

 

Baze Malbus | 75525

Met zijn jarenlange ervaring is Baze Malbus een figuur die je absoluut niet kunt missen in het gevecht. Met zijn kanon schiet hij iedereen neer uit het keizerrijk.

 

 

Elite TIE Fighter Pilot | 75526

Deze stoere piloot houdt alle rebellen op afstand met zijn krachtige wapen. Dankzij zijn ademhalingssyteem kan hij overal komen om de rebellen uit te schakelen.

 

 

Rey | 25528

Overlever Rey is een onmisbare figuur in de Star Wars Rogue One film. Gehard door alle rovers die ze is tegengekomen in de woestijn vecht ze tegen alle schurken uit het keizerrijk.

 

 

Elite Praetorian Guard | 75529

Deze stoere bewaker in stevig rood harnas kan door een hendel zijn armen laten bewegen. Zo slaat iedereen op de vlucht! Met coole staf met lasers en snijbladen.

 

 

Chewbacca | 75530

De grootste, sterkste en liefste Wookie: Chewbacca!

 

 

Stormtrooper Commander | 75531

Deze stormtrooper met schouderharnas en springveer blaser kan niet ontbreken in je LEGO Star Wars collectie. Voer het bevel over de troepen en val aan!

 

 

Scout Trooper & Speeder Bike | 72232

De allerleerste van LEGO gemaakte speederbike, voor het eerst te zien in de film Star Wars VI: Return of the Jedi. De speederbike met geschut, voetsteunen en een handvat dat ook dienst doet als standaard maakt je collectie compleet.

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.