LEGO Star Wars Tantive IV

Op 4 mei is het weer Star Wars Day ‘May the Fourth’. Vlak voor deze dag komt er weer een leuke nieuwe set uit, namelijk de LEGO Star Wars Tantive IV!

Advertentie

LEGO Star Wars Tantvie IV | 75244

 

LEGO Star Wars Tantive IV

 

De Tantive IV is een legendarisch schip binnen de Star Wars series. De set zoals nu gemaakt door LEGO is gebaseerd op de openingsscene van Star Wars: A New Hope, waarbij de Tantive IV vanaf een Imperial Star Destroyer aan komt vliegen. De set bevat afneembare ontsnappingspods, omhoog schietende geschutskoepels, elf motoren aan de achterzijde en een grote laadruimte. Als je de romp verwijderd kun je in de gedetailleerde cockpit kijken.

 

 

LEGO Star Wars Tantive IV minifiguren

 

Bij deze set zitten 6 minifiguren, waaronder prinses Leia, R2-D2 en 3CPO. De set is verkrijgbaar vanaf 3 mei.

 

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.