LEGO Stranger Things

Stranger Things is een science-fiction/horror serie op Netflix. De afgelopen dagen zijn er verschillende teasers verschenen voor de LEGO Stranger Things sets.

Advertentie

LEGO Stranger Things

LEGO Stranger Things

 

De serie startte in juli 2016 en heeft inmiddels een behoorlijke schare fans. In de onderstaande clip zie je Eleven en Mike in een kamer. Daarna verandert het naar Will en Demogorgon uit de achtergrond komende. De officiele onthulling is komende woensdag, dan volgen gedetailleerdere foto’s.

 

LEGO Stranger Things

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.