LEGO Technic 2018 | de nieuwste sets

In augustus komen er altijd een groot aantal nieuwe sets uit bij LEGO. De LEGO Technic 2018 sets zijn weer heel gaaf en wij zetten ze voor jullie op een rijtje.

Advertentie

LEGO Technic Robuuste Vorkheftruck | 42079

LEGO Technic 2018

 

Rij deze vorkheftruck in positie, laad de pallet op en breng de vracht naar de truck. Met bewegende zuigers, zwaailicht en diverse andere details en functies. Dit 2-in-1 model is om te bouwen tot stoere sleepwagen.

LEGO Technic Robuuste vorkheftruck

LEGO Technic Bosbouwmachine | 42080

LEGO Technic 2018

 

Dit 2-1 model is zowel bosbouwmachine als boomstammenlader. In de coole kleur groen. Met de power functions kun je het geavanceerde pneumatische systeem besturen, boomstammen optillen en de bestuurderscabine draaien, of het draaibaar snijblad bedienen.

LEGO Technic Bosbouwmachine

LEGO Technic Volvo Concept Wiellader ZEUX | 42081

LEGO Technic 2018

 

In samenwerking met Volvo heeft LEGO dit conceptmodel ontwikkeld. Een zeer innovatieve wiellader met heel veel details. Optimale wendbaarheid, arm en laadschop zijn los van elkaar te bedienen. Dit 2-in-1 model is om te bouwen naar ander tof concept, namelijk de Volvo Concept Truck PEGAX.

LEGO Technic Volvo Concept Wiellader ZEUX

 

LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen | 42082

LEGO Technic 2018

 

Dit is de grootste en hoogste LEGO Technic kraan ooit! Met de power functions motor kun je de diverse eenvoudig te bedienen gemotoriseerde functies gebruiken. De schuif-arm kan een meter de lucht in! Dit 2-1 model kun je ook nog ombouwen tot mobiele heimachine. Wow!

LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen

 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuk LEGO nieuws, winacties en reviews? Volg ons dan op FacebookPinterestYouTube of Instagram. Hou ook ons aanbiedingenoverzicht in de gaten, voor de fijnste LEGO aanbiedingen en kortingen. Deze post over LEGO Technic 2018 bevat affiliate links. Veel Bouwplezier! werkt samen met diverse affiliate netwerken. Hierbij krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag bij de betreffende webwinkel. De prijs van het product wordt niet hoger, als koper merk je hier dus niets van. Dankzij deze vergoeding kunnen wij Veel Bouwplezier! blijven onderhouden en bijhouden. 

 

 

Advertentie

Veel Bouwplezier! Auteur

Hey! Wij zijn VeelBouwPlezier! en vertellen jou alles over het bekendste speelgoed ter wereld, namelijk LEGO. Op deze website vind je het laatste nieuws over oa de LEGO-Stores, (reviews van) de nieuwste LEGO-sets, coole LEGO-gadgets, creatieve MOCs (My Own Creation) maar ook leuke LEGO-ideeën voor de kids, kortom: alles over LEGO.